Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σχετικά με την Σχολή

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η "Aquarella" είναι ένα εργαστήρι καλλιτεχνικής δημιουργίας που απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες που επιθυμούν να ασχοληθούν με την τέχνη.

Δημιουργήσαμε λοιπόν έναν καλλιτεχνικό χώρο που να μπορεί να παρέχει : 
Ζωγραφική, Θεατρικό Παιχνίδι, Χειροτεχνία, Comics, Ένδυμα,

Στο κέντρο του Αιγάλεω, 100 μέτρα από το σταθμό του μετρό για εύκολη πρόσβαση από παντού.

Στόχος του Εργαστηρίου είναι η παροχή καλλιτεχνικής γνώσης σε συνδυασμό με την αγωγή της ψυχής. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έμφυτη τάση του καθενός για καλλιτεχνική δημιουργία και να του παρέχουμε από την γνώση και την εμπειρία μας την δυνατότητα να εκφραστεί, να προβάλει τις ικανότητές του, να δει το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του με ικανοποίηση. 

Ιδιαίτερα στα παιδιά, αυτή η διαδικασία είναι πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική για τον ψυχισμό τους καθώς τα ηρεμεί, τους δίνει την δυνατότητα να εξωτερικεύσουν την δημιουργικότητα τους, να νιώσουν ότι είναι ικανά να τα καταφέρουν, να είναι περήφανα για την ικανότητά τους να κατασκευάζουν και να δημιουργούν.

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

« Όταν ήμουν νέος προσπαθούσα να ζωγραφίζω σαν μεγάλος. Τώρα που μεγάλωσα προσπαθώ να ζωγραφίζω σαν τα μικρά παιδιά » - Pablo Picasso


Η ματιά των παιδιών ατενίζει το αύριο με ειλικρίνεια και φαντασία. Η παιδική ζωγραφική δεν εντάσσεται σε κανένα συγκεκριμένο καλλιτεχνικό κίνημα ή σχολή. Ο κόσμος της είναι αφελής απλοϊκός πρωτόγονος. Το παιδί εκφράζει απλώς τον εσωτερικό του κόσμο, ζωγραφίζει την ψυχή του με εικόνες, που έχει αποτυπώσει στη μνήμη του.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ : 17:00 - 21:00
ΤΕΤΑΡΤΗ : 17:00 - 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 17:00 - 21:00 
ΣΑΒΒΑΤΟ : 10:00 - 15:00


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου