Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ασκήσεις Χαλάρωσης με Βάση τις Θεατρικές Τεχνικές για Παιδιά και Εφήβους

Με όχημα μας το Θέατρο ταξιδεύουμε... και μαθαίνουμε πως να παρατηρούμε και να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας μέσω του σώματός μας!
Ξεκινάμε
με την αναπνοή, συνεχίζουμε μέσα από απλές, καθημερινές κινήσεις του σώματος και καταλήγουμε σε θεατρικές/εικαστικές ασκήσεις!

11 Απριλίου
19:00-21:00
9-15 ετών
Μέγιστος αριθμός ατόμων 10
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Δωρεάν Συμμετοχή για τους μαθητές της Aquarella

Για πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής παρακαλώ απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Εργαστηρίου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5908004
Διέυθυνση: Σμύρνης 26, Αιγάλεω (πλησίον μετρό Αιγάλεω, Έξοδος Πλ. Εσταυρωμένου)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρώτο Τεύχος AquaComics με δημιουργίες μαθητών της Σχολής Aquarella

Το πρώτο συλλογικό τεύχος των μαθητών/μαθητριών των τμημάτων Comics του Εργαστηρίου Δημιουργικής Ζωγραφικής AQUARELLA (Σμύρνης 26, Αιγάλεω). Δεκατέσσερις ιστορίες από ισάριθμους νεαρούς εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες ηλικίας 7 έως 17 ετών. Ιστορίες πρωτόλειες αλλά και πιο σύνθετες, με διαφορετικές θεματικές και τεχνοτροπικές επιρροές, με κοινή συνισταμένη την αγάπη όλων τους για την τέχνη των Comics.

[Δελτίο Τύπου] Έκθεση 2018

Αιγάλεω, 13 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η σχολή Aquarella είναι ένα εργαστήριο ζωγραφικής στο Αιγάλεω Αττικής. Από το 2010 που ιδρύθηκε παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής και comics σε παιδιά και εφήβους. Κάθε χρόνο

Πρόγραμμα Καλοκαιρινού Τμήματος

Η σχολή Aquarella διοργανώνει καλοκαιρινά μαθήματα εικαστικών στα πλαίσια του καλοκαιρινού τμήματος. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν για τέσσερις εβδομάδες από 19 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2017, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2105908004, ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στη διεύθυνση : https://goo.gl/forms/UgJ77Q6aOG7lGn8i1 ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ