Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

[Νέο Τμήμα]: Θεατρικό Παιχνίδι 2017 -2018

Αιγάλεω, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η σχολή Aquarella, ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου τμήματος θεατρικής αγωγής για παιδιά ηλικίας από πέντε ετών και άνω.

Σχετικά με το θεατρικό παιχνίδι: Ο μαγικός κόσμος του θεάτρου είναι εδώ και περιμένει τους μαθητές να τον εξερευνήσουν!!

Οι ηρωίδες και ήρωες των παιδικών παραμυθιών και ιστοριών περιμένουν τους μαθητές να τους συναντήσουν!!

Το τμήμα θεάτρου για παιδιά και νέους στη Σχολή Ζωγραφικής Aquarella στοχεύει


στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, στη κατανόηση του εαυτού του και του περιβάλλοντος του και στην αισθητική του “εκγύμναση” μέσα από θεατρο-παιδαγωγικές τεχνικές. Στο τμήμα θεάτρου θα διδαχθούν:

•Εκπαιδευτικό Δράμα
•Θεατρικό παιχνίδι
•Αυτοσχεδιασμός
•Αφήγηση παραμυθιών
•Κινησιολογία

Το μάθημα του θεατρικού παιχνιδιού λειτουργεί μία ώρα και τριάντα λεπτά ανά εβδομάδα.

Διδάσκει ο Φίλιππος Ζαρφειάδης.

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος.

Για περισσότερες πληροφορίες : 2105908004 και info@aquarellastudio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρώτο Τεύχος AquaComics με δημιουργίες μαθητών της Σχολής Aquarella

Το πρώτο συλλογικό τεύχος των μαθητών/μαθητριών των τμημάτων Comics του Εργαστηρίου Δημιουργικής Ζωγραφικής AQUARELLA (Σμύρνης 26, Αιγάλεω). Δεκατέσσερις ιστορίες από ισάριθμους νεαρούς εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες ηλικίας 7 έως 17 ετών. Ιστορίες πρωτόλειες αλλά και πιο σύνθετες, με διαφορετικές θεματικές και τεχνοτροπικές επιρροές, με κοινή συνισταμένη την αγάπη όλων τους για την τέχνη των Comics.

[Δελτίο Τύπου] Έκθεση 2018

Αιγάλεω, 13 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η σχολή Aquarella είναι ένα εργαστήριο ζωγραφικής στο Αιγάλεω Αττικής. Από το 2010 που ιδρύθηκε παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής και comics σε παιδιά και εφήβους. Κάθε χρόνο

Πρόγραμμα Καλοκαιρινού Τμήματος

Η σχολή Aquarella διοργανώνει καλοκαιρινά μαθήματα εικαστικών στα πλαίσια του καλοκαιρινού τμήματος. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν για τέσσερις εβδομάδες από 19 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2017, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2105908004, ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στη διεύθυνση : https://goo.gl/forms/UgJ77Q6aOG7lGn8i1 ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ