Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

[Δελτίο Τύπου] Έκθεση 2018

Αιγάλεω, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η σχολή Aquarella είναι ένα εργαστήριο ζωγραφικής στο Αιγάλεω Αττικής. Από το 2010 που ιδρύθηκε παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής και comics σε παιδιά και εφήβους.

Κάθε χρόνο
η διεύθυνση της σχολής Aquarella οργανώνει εικαστική έκθεση στην οποία προβάλλονται τα έργα των μαθητών από την προηγούμενη χρονιά.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και για το 2018 η σχολή Aquarella σας προσκαλλεί στην ετήσια εικαστική έκθεση με τα έργα των μαθητών της. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο του πνευματικού κέντρου του Δήμου Αιγάλεω “Γιάννης Ρίτσος” (Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, Αιγάλεω 12242). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:00μ.μ., ενώ η έκθεση θα παραμείνει στο χώρο έως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:00μ.μ. Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση παρακαλώ καλέστε στο 2105908004.

email επικοινωνίας : info@aquarellastudio.grΕκ της Διευθύνσεως της σχολής Aquarella

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρώτο Τεύχος AquaComics με δημιουργίες μαθητών της Σχολής Aquarella

Το πρώτο συλλογικό τεύχος των μαθητών/μαθητριών των τμημάτων Comics του Εργαστηρίου Δημιουργικής Ζωγραφικής AQUARELLA (Σμύρνης 26, Αιγάλεω). Δεκατέσσερις ιστορίες από ισάριθμους νεαρούς εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες ηλικίας 7 έως 17 ετών. Ιστορίες πρωτόλειες αλλά και πιο σύνθετες, με διαφορετικές θεματικές και τεχνοτροπικές επιρροές, με κοινή συνισταμένη την αγάπη όλων τους για την τέχνη των Comics.

[Νέο Τμήμα]: Θεατρικό Παιχνίδι 2017 -2018

Αιγάλεω, 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η σχολή Aquarella, ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου τμήματος θεατρικής αγωγής για παιδιά ηλικίας από πέντε ετών και άνω. Σχετικά με το θεατρικό παιχνίδι: Ο μαγικός κόσμος του θεάτρου είναι εδώ και περιμένει τους μαθητές να τον εξερευνήσουν!! Οι ηρωίδες και ήρωες των παιδικών παραμυθιών και ιστοριών περιμένουν τους μαθητές να τους συναντήσουν!! Το τμήμα θεάτρου για παιδιά και νέους στη Σχολή Ζωγραφικής Aquarella στοχεύει